088-2333334

Blog plaatsen

Blog

Waarom zou je een blog publiceren?

Met het publiceren van blogs kan je meer waarde krijgen binnen zoekmachines. Bijvoorbeeld door linkbuilding, maar steeds meer ook doordat de naam van je organisatie wordt genoemd.

Belangrijker is eigenlijk nog de grote exposure die jouw organisatie krijgt, doordat veel mensen het stuk dat je hebt geschreven gaan lezen en delen.

Zo krijg je op een hele natuurlijke manier meer bezoekers naar je website en dat is een strategie die op de lange termijn beter werkt dan het verzamelen van zoveel mogelijk links naar je website.

 

Blog plaatsen

Waar kun je een blog plaatsen?

Je blog plaatsen kan gratis op ontzettend veel websites. Erg veel van deze pagina’s zijn van lage kwaliteit en kunnen daarom ook nadelig uitpakken voor jouw site. Het is daarom belangrijk om goed te onderzoeken op wat voor website je jouw blogs plaatst.

MerkenSpot publiceert veel artikelen en ook blogs op gebied van ondernemen en marketing.

Daarom accepteren we niet zomaar elk artikel dat aan ons wordt gestuurd. Zo moet het aan meerdere voorwaarden voldoen en mag het bijvoorbeeld niet ook ergens anders geplaatst worden. De content uniek geschreven zijn voor ons.