teamfoto

Professioneel merkenbureau

Onze merkengemachtigden zijn lid van BMM. De officiële Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht waardoor het beste en betrouwbare advies gewaarborgd is.

Persoonlijk advies

Als je vragen hebt, mag je altijd eens bellen naar 088-2333334 om te ontdekken dat onze merkengemachtigden en juristen al je vragen meteen beantwoorden.

Online

Je kunt online alles regelen bij ons als je vindt dat je ons niet nodig hebt. Zo kun je indienen en registreren wanneer jou dat uitkomt en toch gebruik maken van onze ervaring.

}

24 uur

Bij merkregistraties is er natuurlijk super vaak spoed. Snappen we en daarom kunnen we altijd binnen 24 uur indienen voor je als dat nodig is.

Over ons

Bij ons vind je officieel erkend BMM-merken- en modellengemachtigden en de beste professionals die hen begeleiden op administratief en juridisch gebied.

Onze merkengemachtigden zijn lid van de Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht. Zij worden ondersteund door juristen en administratieve professionals, zodat je zeker weet dat je het beste advies krijgt en het snelste wordt geholpen.

BMM is de vakvereniging die zorgt dat kwaliteit van bij haar aangesloten specialisten gewaarborgd wordt door aanvullende trainingen en opleidingen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het AIPPI, dat is de internationale vereniging voor het intellectuele eigendom. Kortom, alles is in huis om zeker te weten dat je de hoogste kwaliteit advies krijgt waarbij we betrouwbaar werken volgens onze geheimhoudingsplicht.

Amanda van Werkhoven

Amanda van Werkhoven

Merkengemachtigde

Tycho Adriaans

Tycho Adriaans

Merkengemachtigde

Marieke Huysmans

Marieke Huysmans

Merkengemachtigde

Dennis Wilke

Dennis Wilke

Merkengemachtigde

Juan Weijers

Juan Weijers

Merkenspecialist

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Merkengemachtigde

Lisa de Jong

Lisa de Jong

Juridisch administratief medewerker

Frank Schouten

Frank Schouten

Paralegal

Peter Paauw

Peter Paauw

Finance

Wat vind jij het makkelijkste?

Als je ons een mailtje stuurt of een berichtje achterlaat via dit formulier, dan krijg je altijd dezelfde dag nog antwoord van ons.  Wel zo lekker als je snel wil schakelen.

ING
samsung
politie
total energies
royal flora holland
unive