088-2333334
MerkenSpot

BMM-erkend merkenbureau

Onze merkengemachtigden zijn lid van de officiele Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht waardoor het beste advies gewaarborgd is.

Persoonlijk advies

Als je vragen hebt, mag je altijd eens bellen naar 088-2333334 om te ontdekken dat onze merkengemachtigden en juristen al je vragen meteen beantwoorden.

Online

Je kunt online alles regelen bij ons als je vindt dat je ons niet nodig hebt. Zo kun je indienen en registreren wanneer jou dat uitkomt en toch gebruik maken van onze ervaring.

}

24 uur

Bij merkregistraties is er natuurlijk super vaak spoed. Snappen we en daarom kunnen we altijd binnen 24 uur kunnen indienen voor je als dat nodig is.

Over ons

Onze merkengemachtigden zijn lid van de Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht. Dit is de vakvereniging die zorgt dat kwaliteit van bij haar aangesloten specialisten gewaarborgd wordt door aanvullende trainingen en opleidingen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het AIPPI, dat is de internationale vereniging voor het intellectuele eigendom.

Kortom, alles is in huis om zeker te weten dat je de hoogste kwaliteit advies krijgt.

Gratis adviesgesprek?

Onze toppers helpen je graag verder met een gratis gesprek

                               Zij vertrouwen ook op ons...

ING
Hornbach

Wat doen we het meest?

Ons merkenbureau is gespecialiseerd in internationale merken en modellen. Van de Benelux en Europa tot registraties wereldwijd. Daarom laten we je graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden en we jouw bedrijf kunnen helpen.

We registreren, bewaken en beschermen. Dus dan komt het ook voor dat we moeten optreden tegen inbreuk en dan is schikken het beste omdat je het lot anders in handen van een rechter legt en niet in eigen hand houdt.

  • Merken 100% 100%
  • Modellen 91% 91%
  • Inbreuk 72% 72%
  • Bewaken 87% 87%