Internationale merkregistratie

Gratis checken of internationale registratie van je merk mogelijk is…

100% garantie

Je krijgt volledige garantie dat je merk niet wordt geweigerd op onderscheidend vermogen. Gebeurt dit wel en wezen we je er niet op dan krijg je gratis een nieuwe.

1 uur

Bij registraties is er super vaak spoed en dat snappen we. Daarom krijg je binnen 1 uur de uitkomst van het gratis merkonderzoek en kunnen we binnen 24 uur je merk registreren.

BMM

Onze merkengemachtigden zijn lid van BMM. De officiële Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht waardoor het beste en betrouwbare advies gewaarborgd is.

Online

Je kunt online alles regelen bij ons als je vindt dat je ons niet nodig hebt. Zo kun je indienen en registreren wanneer jou dat uitkomt en toch gebruik maken van onze ervaring.

Gratis merkonderzoek

Je krijgt altijd een gratis onderzoek of jouw intellectueel eigendomsrecht te beschermen is en aan de vereisten voldoet.

Vaste tarieven

Je betaalt voor alle registraties een vast tarief. Zo weet je altijd vooraf wat de kosten van ons bureau zijn.

Persoonlijk advies

Bel eens naar 088-2333334 en zie dat onze specialisten al je vragen meteen beantwoorden.

BMM

Onze merkengemachtigden zijn lid van de Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht. Zo waarborgen we kwaliteit.

ING
maastricht university
POA
Den Bosch
royal flora holland
bonbons

Hoe werkt een internationale merkregistratie?

Anders dan in de Benelux en de Europese Unie is een merkregistratie wereldwijd niet in één registratie te vatten. Je moet voor een internationale merkregistratie namelijk per land aanwijzen en daarbij verschilt het nogal of het betreffende land is aangesloten bij het Verdrag van Madrid en of het een single class country is of niet.

Zo kun je in landen als de Verenigde Staten relatief voordelig registreren als je de route via de Benelux of EU kiest en dan aanvullende leges voor internationale registratie betaalt. Ditzelfde geldt ook voor landen als China, maar bijvoorbeeld niet voor Canada, Dubai en veel Zuid-Amerikaanse landen als Brazilie en Argentinie.

internationale merkregistratie

 Wat zijn de kosten van een merkregistratie wereldwijd?

De kosten voor een wereldwijde merkregistratie zijn afhankelijk van het aantal klassen waarin het merk valt. Standaard kent een merkregistratie internationaal één klasse, maar dit kun je natuurlijk altijd aanvullen tot het aantal klassen dat nodig is voor optimale bescherming van het merk wereldwijd.

BENELUX

495,-

Beschikbaarheidscheck

1 klasse

Meer klassen mogelijk

10 jaar bescherming

Verlengen altijd mogelijk

EUROPESE UNIE

1299,-

Beschikbaarheidscheck

1 klasse

Meer klassen mogelijk

10 jaar bescherming

Verlengen altijd mogelijk

INTERNATIONAAL

Offerte

Beschikbaarheidscheck

1 klasse

Meer klassen mogelijk

10 jaar bescherming

Verlengen altijd mogelijk

Welke klassen kent een merkregistratie internationaal?

De beschermingsomvang wordt wereldwijd geregeld via de Nice classificatie. Dit zijn 45 klassen met 35 klassen voor waren en 10 voor diensten.

merkregistratie wereldwijd