Hoe kun je ons bereiken?

Snelste

Mail naar info@merkenspot.nl dan reageren we het snelste en op werkdagen altijd binnen enkele uren, zodat je direct weet wat de mogelijkheden voor je zijn.

Bel ons

Op 088-2333334 en we kijken of we je vraag direct kunnen beantwoorden of dat het beter is als één van onze specialisten meer tijd voor je neemt en je vragen per mail beantwoordt.

Ons hoofdkantoor

Mocht je ons per post willen bereiken, dan kan je dat sturen naar ons merkenbureau op:
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht

ING
maastricht university
POA
Den Bosch
royal flora holland
unive

Wat vind jij het makkelijkste?

Je kan ons altijd mailen en tijdens onze openingstijden reageren we dan eigenlijk altijd direct en daarbuiten binnen enkele uren.

Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 088-2333334, dit kan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. En wil je even persoonlijk kennismaken, stuur dan via onderstaand formulier jouw bericht en dan kijken we meteen of we jouw vragen kunnen beantoorden…

We staan voor kwaliteit

Onze merkengemachtigden zijn lid van de Benelux-vereniging voor merken- en modellenrecht. Dit is de vakvereniging die zorgt dat kwaliteit van bij haar aangesloten specialisten gewaarborgd wordt door aanvullende trainingen en opleidingen. Daarnaast zijn we aangesloten bij het AIPPI, dat is de internationale vereniging voor het intellectuele eigendom.

Kortom, alles is in huis om zeker te weten dat je de hoogste kwaliteit advies krijgt.