Advocaat merkenrecht

In een gratis vertrouwelijk gesprek de situatie bespreken?

U

Gratis intake

We bespreken altijd graag gratis vooraf met je wat de situatie is, zodat we kunnen kijken hoe we kunnen helpen.

Persoonlijk advies

Bel eens naar 088-2333334 en zie dat onze merkengemachtigden en juristen al je vragen meteen beantwoorden.
w

Goede begeleiding

We begeleiden het hele proces voor je en heb je later vragen, dan kun je altijd bij ons terecht voor meer hulp.

Wanneer is een merkenrecht advocaat nodig?

Een advocaat merkenrecht kan nodig zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld bij merkregistratie, merkinbreuk, oppositieprocedures, doorhaling en nietigverklaring van merken. Het merkdepot is namelijk één, maar daarna moet het merk ook onderhouden worden om ervoor te zorgen dat je rechten niet verwateren doordat je niet optreedt tegen inbreuk.

Wat doen advocaten gespecialiseerd in merkenrecht?

Advocaten gespecialiseerd in merkenrecht kunnen daarom adviseren over de beste depotstrategie bij internationale registraties, maar bovenal kunnen ze jouw organisatie helpen als andere merken inbreuk plegen op jouw rechten of als jouw merk juist wordt aangevallen door een andere partij en bijvoorbeeld doorhaling of nietigverklaring dreigt.
Advocaat merkenrecht

Wat zijn de kosten van een advocaat merkenrecht?

De kosten van merkenrecht advocaten zijn afhankelijk van het soort zaak. Uiteraard kunnen we voor het opstellen van brieven vooraf een vast tarief overeenkomen, zodat je van tevoren weet wat de kosten zijn. En gaat het om een procedure die naar de rechter moet, dan werken we op basis van een uurtarief van 195 euro.