Je merk binnen 24 uur geregistreerd

Op werkdagen is registratie binnen 1 dag altijd mogelijk…

Merken

We kunnen altijd binnen 24 uur voor je indienen in de Benelux en EU. Wil je meer informatie of registreren buiten de Benelux of EU, bel dan gerust met 088-2333334.

Merkbewaking

Als jouw merk eenmaal geregistreerd is, wil je natuurlijk wel goed in de gaten houden of anderen dezelfde of vergelijkbare namen registreren, zodat je dit kunt tegenhouden. Dat is zonder merkbewaking eigenlijk onmogelijk. Je mist dan simpelweg de deadline van de korte termijn die je krijgt om bezwaar te maken. Bewaking van merken is de manier om op tijd achter nieuwe merken te komen die verwarrend veel op die van jou lijken.

Logo’s

Ook bij logo’s die wij registreren hebben we een 100 % successcore. Wij geven dan ook registratiegarantie op alle registraties in de Benelux. Daarnaast kunnen we zowel in de EU als Benelux binnen 24 uur voor je indienen.

Wijzigingen

Het komt voor dat de naam of het adres van je bedrijf verandert of dat iemand anders jouw merken gaat overnemen. Dan moet je die wijzigingen doorgeven, want daarmee blijft het onderhoud van jouw merk op orde en dat is een wettelijk vereiste binnen het merkenrecht om jouw rechten te kunnen behouden.